Članstvo i službeni dokumenti

Članovi

Udruga trenutno ima 113 članova, od toga 54 aktivnih, a ostatak čine pasivni i počasni članovi.

Članstvo u Udruzi omogućuje:

  • redovno primanje obavijesti o aktivnostima Udruge,
  • primanje savjeta Savjetodavne službe na vaš mobilni uređaj
  • ostvarivanje popusta u partner trgovinama ili kroz grupnu kupnju
  • besplatno sudjelovanje na edukacijskim aktivnostima,
  • te posudbu opreme za maslinarstvo.

Članstvo je regulirano, člankom 11. i 12. statuta Udruge. Svaka poslovno sposobna, fizička i pravna osoba koja to želi  i koja prihvaća ciljeve radi kojih je Udruga osnovana i odredbe Statuta može postati članom udruge na način da ispuni pristupnicu i uplati članarinu koja za fizičke osobe iznosi 100,00 KN/13,27 EUR, a za pravne 500,00 KN/66,36 EUR

Vrste članstva

Članstvo u Udruzi može biti aktivno, pasivno i počasno. Prijemom u članstvo prvo se postaje pasivni član Udruge, a nakon godinu dana aktivnog sudjelovanja u radu Udruge, može se birati u aktivno članstvo.

Pristupnicu za članstvo možete preuzeti na poveznici u nastavku, a članarinu možete uplatiti na žiro-račun Udruge: HR0624080021100042979, otvoren u Partner banci ili osobnim dolaskom u prostorije Udruge uz prethodnu najavu.

Svakom članu izdaje se elektronska članska iskaznica te markica kao potvrda o uplati članarine za tekuću godinu. Sa elektronskom članskom iskaznicom obavlja se registracija na predavanjima i drugim događanjima u organizaciji UMK “Mastrinka“ te se ostvaruje popust u partner trgovinama ili kroz grupnu kupnju.

Počasni članovi, kao i članovi stariji od 80 godina oslobođeni su plaćanja članarine.