Udruga maslinara Kaštela Mastrinka

Udruga Mastrinka jedna je od većih dalmatinskih maslinarskih udruga. Aktivnosti oblikuje prema potrebama maslinara i društvu u kojem živi. Aktivno sudjeluje u projektima od općeg društveno – korisnog djelovanja te njeguje međunarodnu suradnju. Cilj udruge je postati centralno mjesto za educiranje i informiranje maslinara, promoviranje maslinovog ulja i maslinovih prerađevina te povezivanje poljoprivrednih proizvođača i drugih srodnih organizacija.

Tijekom proteklih skoro dva mjeseca održali smo niz tematskih radionica u suradnji s TZ grada Kaštela namijenjenih privatnim iznajmljivačima.

Svakog utorka, termin je bio rezerviran ne samo za edukaciju već i za druženja i diskusiju o idejama kako poboljšati lokalnu ponudu u Kaštelima.

Tijekom 8 tematskih druženja naučili smo više o
-kako povećati rezervaciju smještaja kroz online alate i platforme
– upoznati kulturnu i povijesnu baštinu svog kraja te je povezati sa prezentacijom vašeg smještaja
– poboljšati korištenje engleskog jezika u objavama i komunikaciji s gostima
– učiniti smještaj eko prihvatljivim
– promovirati lokalne proizvode
– privući digitalne nomade izvan sezone.

Ako ste koju od vama zanimljivih tema preskočili, javite nam se!

#natives #projekti #kastela #turizam #odrzivost
See MoreSee Less

Tijekom proteklih skoro dva mjeseca održali smo niz tematskih radionica u suradnji s TZ grada Kaštela namijenjenih privatnim iznajmljivačima.  Svakog utorka, termin je bio rezerviran ne samo za edukaciju već i za druženja i diskusiju o idejama kako poboljšati lokalnu ponudu u Kaštelima.  Tijekom 8 tematskih druženja naučili smo više o
-kako povećati rezervaciju smještaja kroz online alate i platforme
- upoznati kulturnu i povijesnu baštinu svog kraja te je povezati sa prezentacijom vašeg smještaja
- poboljšati korištenje engleskog jezika u objavama i komunikaciji s gostima
- učiniti smještaj eko prihvatljivim
- promovirati lokalne proizvode
- privući digitalne nomade izvan sezone. 
Ako ste koju od vama zanimljivih tema preskočili, javite nam se!  #natives #Projekti #kastela #turizam #odrzivost

Sezona je uskoro gotova, a što nakon? Ostavljate li apartman prazan ili pronalazite ljude koji će useliti izvan sezone? Kako privući srednjoročne iznajmljivače da popune rupu tijekom godine?

Sve češće imamo primjere kada gosti ostaju na dužem boravku i svoje prebivalište mijenjaju za privremeni smještaj u našoj blizini! Kako se promovirati kroz cijelu godinu i oglasiti se prema takvim gostima? Jesu li to Erasmus studenti, digitalni nomadi ili strani radnici ? Gdje ih pronaći i kako doći do njih?

Radionica će pomoći u pregledu digitalnih komunikacijskih alata i mreža koje postoje kako bi se takve usluge promovirale a vi potencijalno pronašli dodatni izvor prihoda u post i pred sezoni.

U partnerstvu s Visit Kaštela nudimo vam besplatna radionica s ciljem suradnje, umrežavanja i stjecanja novih znanja za bolje poslovne prilike.

Kraj sezone i srednjoročno iznajmljivanje – Radionica za iznajmljivače

#natives #Projekti #edukacija
See MoreSee Less

Sezona je uskoro gotova, a što nakon? Ostavljate li apartman prazan ili pronalazite ljude koji će useliti izvan sezone? Kako privući srednjoročne iznajmljivače da popune rupu tijekom godine?  Sve češće imamo primjere kada gosti ostaju na dužem boravku i svoje prebivalište mijenjaju za privremeni smještaj u našoj blizini! Kako se promovirati kroz cijelu godinu i oglasiti se prema takvim gostima? Jesu li to Erasmus studenti, digitalni nomadi ili strani radnici ? Gdje ih pronaći i kako doći do njih?  Radionica će pomoći u pregledu digitalnih komunikacijskih alata i mreža koje postoje kako bi se takve usluge promovirale a vi potencijalno pronašli dodatni izvor prihoda u post i pred sezoni.  U partnerstvu s Visit Kaštela nudimo vam besplatna radionica s ciljem suradnje, umrežavanja i stjecanja novih znanja za bolje poslovne prilike.  Kraj sezone i srednjoročno iznajmljivanje - Radionica za iznajmljivače  #natives #Projekti #edukacija

Comment on Facebook

Visit Kaštela

Kaštela obiluju velikim šoping centrima, no turisti sve češće biraju lokalno i svježe.

Kako osigurati dostupnost takvih proizvoda u vašem apartmanu te promovirati lokalne proizvode umrežavanjem s proizvođačima ili nudeći lokalne suvenire koje sami možete izraditi a time i povećati svoj prihod.

U partnerstvu s Visit Kaštela nudimo vam besplatna radionica s ciljem suradnje, umrežavanja i stjecanja novih znanja za bolje poslovne prilike.

Ponuda lokalnih proizvoda – Radionica za iznajmljivače

#natives #projekti #edukacija
See MoreSee Less