Udruga maslinara Kaštela Mastrinka

Udruga Mastrinka jedna je od većih dalmatinskih maslinarskih udruga. Aktivnosti oblikuje prema potrebama maslinara i društvu u kojem živi. Aktivno sudjeluje u projektima od općeg društveno – korisnog djelovanja te njeguje međunarodnu suradnju. Cilj udruge je postati centralno mjesto za educiranje i informiranje maslinara, promoviranje maslinovog ulja i maslinovih prerađevina te povezivanje poljoprivrednih proizvođača i drugih srodnih organizacija.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Limun je voće koje osim u toplom čaju ili kao dodatak u koktelu volimo i u kolačima. Limun torta svakako je jedan od takvih. Pogledajte kako se sprema u videu!

youtu.be/lWhYt23s_WI

#natives #umkmastrinka
See MoreSee Less

Comment on Facebook

Molim napisani recept. Nisam ga uspila nać?

Tradicionalna namirnica u Dalmaciji svakako je rogač. A što je bolje nego spojiti ga s jabukom i čokoladom u tortu koja se topi u ustima. Pripremite slasticu uz video u prilogu.

youtu.be/84-cwR2oGro

#umkmastrinka #natives
See MoreSee Less

Comment on Facebook

Uz video naučite napraviti tradicionalne sastice i iznenaditi prijatelje uz kavu. Pandoleti i ušećereni bademi pravi su pogodak!

youtu.be/NIgIKBPBngU

#umkmastrinka #natives
See MoreSee Less

Comment on Facebook

Jeste li znali da smo organizirali radionice izrade tradicionalnih slastica?

Za sve one koje zanima priprema pogledajte video zapise nastale u suradnji s prof. Anđelkom Prlić.

Prvi video je o izradi arancina. Arancini su slastica koju podjednako vole i odrasli i djeca! Ušećerena kora limuna i naranče jednostavan su i lagan desert. Pogledajte video#kastelanatives

youtu.be/XMVqyl8raGk

#umkmastrinka #kastelanatives
See MoreSee Less

Comment on Facebook