Maslinske žurnate

Kroz projekt Maslinske žurnate spajamo maslinare sa osobama zainteresiranima za rad u poljoprivredi u svrhu profesionalne ispomoći pri aktivnostima rezidbe, gnojidbe, zaštite i branja. Ovime su se način traženja i organizacija pomoći značajno pojednostavnili.

S obzirom da su vlasnici OPG-a izrazili pojačanu potrebu za radnom snagom tijekom sezone branja maslina u jesen 2019. godine organizirali smo razgovore i testiranja s prijavljenim kandidatima za ispomoć u berbi. Na taj način pokušali smo pomoći članovima Udruge kojima je trebala pomoć u branju i radnicima kojima je trebao posao da se povežu i dogovore međusobnu suradnju i uvjete.

U periodu kada je izazov pronaći adekvatnu radnu snagu, ali i posao “Maslinskim žurnatama” želimo olakšati ovaj proces na obostrano zadovoljstvo, stoga ukoliko tražite profesionalnu ispomoć na svom poljoprivrednom gospodarstvu možete nas kontaktirati, a mi ćemo Vaš upit proslijediti potencijalnim suradnicima.

Ukoliko tražite ispomoć molimo Vas da popunite upitnik koji se nalazi na sljedećoj poveznici: UPITNIK – POTREBA ZA RADNICIMA

Ukoliko tražite posao u poljoprivredi molimo Vas da ispunite upitnik koji se nalazi na sljedećoj poveznici: UPITNIK – ŽELIM RADITI

Objave

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Load more
Scroll Up